+36/20 662 8442
29 okt

A kardió edzés elengedhetetlen, hogy ne csak az izmaid, hanem az állóképességed is nőjön. Az tök logikus, hogy ha többet guggolsz, többet pumpálsz a franciarúdba, akkor eléggé ki tudsz fáradni, ergo nő az állóképességed…. vagy mégse?

Ez a fajta kifáradás beszámítható TOVÁBB....

15 okt

A karma törvénye: mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen tesz Minden tett és esemény ok-okozati összefüggésben áll.

Volt már, hogy feltetted a kérdést, miért éppen veled történik valami? Esetleg gondolkodtál azon, hogy ami másvalakivel történt, azt megérdemelte? 

Ha nem is tudatosan, valójában a karma törvényéről elmélkedtél.

Szerinted mindenki azt kapja, amit megérdemel? Vagy igazságtalannak TOVÁBB....

13 okt

A veganizmus tudománytalan emberkísérlet, de színhúst enni nem muszáj

A táplálkozási piramis kamu, a rántott hús felér egy népirtással, a gyümölcscukor pedig tömegpusztító fegyver – Bartha Ákos élelmiszerbiológus sorra rombolja korunk táplálkozási hiedelmeit.

okféle véleményt hallani a táplálkozás és az egészség kapcsolatáról. TOVÁBB....

06 okt

Több mint 10 kg-tól szeretnél megszabadulni? Nos, nem kis dologra vállalkoztál, de ha már eldöntötted, hogy leadod, amit cipelsz, ne visszakozz. Ne feledd: minden agyban dől el! Mi pedig segítünk, hogyan fuss neki, hogy könnyebben állj át egy új életvitelre, mire alapozd új étkezési szokásaidat!

Először is kezdjük a szemlélet váltás alapjaival

Soha ne azt nézd, mit nem ehetsz. Ilyen esetekben ugyanis az agy átáll a szelektív információ feldolgozásra, és hiába ismételgeted, „nem eszem menzás piskótát csoki öntettel” – a „nem”-et értelmezhetetlennek fogja venni, és addig gyötri minden érzékszervedet, míg TOVÁBB....

http://privatszemelyiedzes.hu/wp-content/uploads/2019/10/EGY-KÉP-TÖBBET-ÉR-MINDEN-SZÓNÁL-900x600.jpg
04 okt

A táplálkozásunknál, ha tudatosan szeretnénk étkezni, sok-sok szempontot kell figyelembe vennünk. Többek között azt, hogy milyen az egészségügyi állapotunk, korunk, élethelyzetünk, genetikánk, életkörülményeink, mi történt velünk a múltban, és TOVÁBB....