+36/20 662 8442

15 kiló fogyás egészségesen mindössze 4 ételtípus elhagyásával

2019-10-18 / Személyi edző

Történetünk főszereplője 100 nap alatt érte el a célját és most meg is osztotta velünk, hogyan is sikerült ezt elérnie. Mindössze 3 ételtípust hagyott el és már két hét után látványos eredményeket produkált. 

Marga Banaga januárban vágott bele az életmódváltásba, amikor a legjobban elvolt hízva, és amikor kissé depressziós is lett a tömege miatt. Elhatározta, hogy életmódot vált, és 4 dolgot azonnal elhagyott az étrendjéből, ezek pedig nem más, mint

Az alkohol, hús, sajt és édességek.

Ebből kettő elhagyása anyagcseretípustól függően mindenki számára egyértelműen jótékony és fogyasztó hatással van ez pedig az alkohol és az édességek. Vitán felül áll, hogy eme két élvezeti cikk nem csak, hogy elképesztő mértékben hizlal de egészségtelen is… Tovább ezt most nem is taglalnám.

A sajt elhagyása is biztosan sokat hozzáadott az eredményéhez, hiszen tudjuk, hogy az ember az egyetlen emlős, amely felnőtt korában is tejet-tejterméket fogyaszt. Ráadásul más faj tejét… Ez semmiképp sem lehet egészséges… Nem hiába laktóz érzékeny a társadalmunk 30%-a.

Az biztos, hogy az alkohol, sajt és édességek megvonása egyértelműen célra vezet, azonban a hús elhagyása már egyénre szabottan lehet hatékony. Mindenkinek más válik be: a fehér liszt, a tejtermékek elhagyása sokaknál sikert hoznak, míg mások a hús kitiltásában hisznek. Neked kell letesztelned, hogy mi válik be a testeden, és arra nagyon kell figyelni, hogy semmilyen hiánybetegség ne alakuljon ki!

Ahogy a példája is mutatja, nincs másra szükség, mint a kitartásodra! Ha ez megvan, hamar láthatod az eredmények, a lelkesedésed pedig fokozza a kitartást, ezáltal sikerülhet megvalósítani.

Forrás: http://fitnesslife.hu/15-kilo-fogyas-4-eteltipus-elhagyasaval.html/2

Személyi edződként, nem csak privát edzőtermünkben látunk el hasznos tanácsokkal. Az edzéssel, sporttal, táplálkozással kapcsolatos cikkeink mindig napra készek, amiket a tudástár alatt találsz. Bármi kérdésen lenne a személyi edzéssel, privát edzőtermünkkel kapcsolatban, keresd személyi edződet elérhetőségeinken.

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted:

Hozzászólás