+36/20 662 8442

JOBB LESZEL AZ ÁGYBAN! OLVASD EL MEGÉRI!

2016-07-29 / Edzés, Életmód

agy

A barátnőd örülni fog neki

Ha az utóbbi időben elhagytad magadat, és úgy érezted, hogy a nyár feljogosít a lustulásra, akkor itt az ideje ismét formába lendülni!

Könnyen elhitetjük magunkkal, hogy „a melegben egészségtelen”, vagy éppen „veszélyes” edzeni, tovább ládaszámra isszuk a sört, esszük a lángost, és hogy ezzel nincs semmi baj… Pedig észben kell tartani, hogy az emberek jelentős része nyáron hízik el!

Hidd el, ha kapcsolatban vagy, akkor a párod boldog lesz, hogy ismét edzeni jársz.

A hosszas kihagyások után nehéz rászánnod magad, ráadásul itt ez a hőség is… Ha már régen nem jártál a jó öreg edzőteremben, és nem tudsz visszaszokni a rutinba, akkor itt találsz 5 érvet, ami majd meggyőz!

Jobban teljesítesz majd az ágyban

Az előbbihez szorosan kapcsolódik, hogy a nagy melegben egyébként is több energiára van szükséged ahhoz, hogy együtt legyetek a hálószobában.

Ha a nyáron is kész vagy rendszeresen edzeni, akkor nem kell majd elnézést kérned az első pár perc után, amiért már kifulladtál, és nem bírod tovább!

A rendszeres sport egyébként is kiváló hatással van az ember nemi életére, és ez a nyáron különösen igaz.

Jobban alszol a melegben is

Mikor este is majdnem 30 Celsius-fok van, nem egyszerű elaludni.

Ha nem idegenek számodra a kánikulában végigvirrasztott éjszakák, amikor is semmiféleképpen nem tudod lehunyni a szemedet az izzasztó hőségben, akkor nap közben akár egy rövid edzés is csodákra képes!

Így újra képes leszel aludni, és nem lesz gondod a megfelelő kipihentséggel a következő bulira.

Jobb étvágyad lesz

Épp mint aludni, úgy enni is nehéz a kánikulában. Az embernek amúgy is elmegy az étvágya, és ha kevesebbet mozog, akkor még kevesebbet akar majd enni…

Szokás mondani, hogy nyáron az ember szálkásít, és télen növel tömeget, de ez nem ok arra, hogy egy banánon és egy joghurton (na meg egy halom fröccsön) élj reggeltől estig!

Ha újra edzeni mész, ismét lesz étvágyad, és nem fogsz sem tömeget veszteni a nyáron, sem pedig hasat növeszteni.

Céltudatos maradsz majd nyáron is

A nyári céltalanság és az állandó szórakozás és pihenés mellett könnyű elveszteni szem elől a céljainkat.

Hogyha megtartod a rendszerességet, a folyamatos újításokat és kihívásokat, akkor a céltudatosságod sem fog csorbát szenvedni a nyár alatt, és ismét újult erővel vetheted majd bele magadat a munkába ősszel!

Forrás: man.hu

Személyi edződként, nem csak privát edzőtermünkben látunk el hasznos tanácsokkal. Az edzéssel, sporttal, táplálkozással kapcsolatos cikkeink mindig napra készek, amiket a tudástár alatt találsz. Bármi kérdésen lenne a személyi edzéssel, privát edzőtermünkkel kapcsolatban, keresd személyi edződet elérhetőségeinken.

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted:

Hozzászólás