+36/20 662 8442

Köszöntünk a Personal Gym honlapján!

Szmetana Krisztina személyi edző és Smolkó Csaba személyi edzők vagyunk,  a Personal Gym létrehozói.  – A segítségünket szeretnénk felajánlani, hisz tudjuk, hogy az életmódváltás óriási kihívás mindenki számára. A Personal Gymben barátságos környezetet, személyi edzői szakértelmet és privát edzőtermet biztosítunk neked.

Személyi edzői és privát edzőtermi szolgáltatásunkat úgy próbáltuk kialakítani, hogy ne csak a magas jövedelemmel rendelkezőknek legyen lehetőségük a személyi edzésre, személyi edző igénybevételére. Ne legyen luxus személyi edzővel edzeni!  Szeretnénk, ha mindenkinek lehetősége lenne egy olyan edzés -és életmódprogramban részt venni, amelynek sikerét szakmai hozzáértésünk és tapasztalatunk biztosítaná.

Személyi edzői honlapunk kialakításával is próbálunk a segítségetekre lenni. A “Tudástár” link alatt, (amelyet a felső menüsorban találsz meg), rengeteg táplálkozással, testedzéssel és egészséggel kapcsolatos információt olvashatsz, amely információk folyamatosan frissítve vannak/lesznek.

Az egészséges, sportos, szép test elérésének küzdelmes útját egy szakmailag felkészült, profi személyi edző segítségével kellemesebbé lehet tenni. Nem kell, hogy egyedül küzdjél meg a kihívásokkal, hisz lehetőséged van magad mellé venni egy olyan személyt, aki átsegít a nehézségeken, számíthatsz rá, céljaid sikeres eléréséhez minden lehetséges eszközt a kezedbe ad. Te is a legjobbat érdemled! Ne érd be kevesebbel!

Keress meg bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ha célod:

 • a testtömeged csökkentése személyi edzővel,
 • a testtömeged növelése személyi edzővel ,
 • az állóképességed növelése személyi edzővel ,
 • a teljes életmódváltás személyi edző segítségével,
 • mozgást vinni az életedbe személyi edző segítségével,
 • megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását segítségével,
 • újra visszanyerni fittségedet személyi edző segítségével.

Gyere Te is edzeni a Personal Gym-be, a privát személyi edzőterembe! Itt nem kell tartsál a fürkésző tekintetek kereszttüzétől, biztosan a saját ütemedben és egyedül edzhetsz erőfejlesztő gépeken és eszközön a nap 24 órájában.

Választható szolgáltatásaimról többet ITT olvashatsz.

Szmetana Krisztina

Végzettségeim:

 • fitness és testépítő oktató,
 • személyi edző EQF LEVEL 4,
 • funkcionális trainer,
 • power kardió trainer,
 • táplálkozási tanácsadó,
 • sportrehabilitációs tréner.

Kezdem azzal, hogy volt szerencsém a fitnessel együtt felnőni. Hogy ez mit is jelent? – a fitness úgy lett egyre népszerűbb Magyarországon, ahogy én cseperedtem.

Az első torna videók, -dvd-k, az első fitnessel foglalkozó havi magazinok, mind-mind ott voltak fiatalkori szobám polcain. Természetesen nemcsak a polcon sorakoztak, minden nap elő is vettem őket és együtt edzettem az amerikai sztáredzőkkel, majd később az itthoniakkal is. Imádtam ahogy változik a testem. Aztán eljött az a pont, amikor már nem volt kihívás, a változás pedig elmaradt. Ekkor elkezdtem képezni magam. Sporttudomány, anatómia, funkcionális anatómia…. Akkor még nem volt minden otthonban számítógép internet hozzáféréssel, így maradt a könyvtár és a könyvek. Ahogy egyre mélyebben ástam bele magam a sport és táplálkozástudomány rejtelmeibe, úgy került számomra új megvilágításba a mozgás és az étkezés. Számomra már a fitness nem "csak" testformálás volt, hanem az egészség megőrzésére irányuló tevékenység.

Megtanultam mennyi pozitív hatása van a mozgásnak, milyen rossz következményei lehetnek a mozgásszegény életmódnak és helytelen táplálkozásnak. Fiatalon, tudom kevesen foglalkoznak a középkorú énjükkel, pedig ez a legnagyobb hiba, amelyet elkövethetünk. A mai edzésed és étkezési szokásaid, holnap hozzák meg eredményüket! Fiatalkori edzésed pozitív hatásait 40 éves korod felett fogod tudni igazán kamatoztatni. Persze soha nem késő elkezdeni.

Ahhoz, hogy erre a helyes szemléletre sokakat meg tudjak tanítani és segítségükre tudjak lenni az egészséges és fitt életmód kialakításában, egy olyan iskolát kerestem, amely biztosítja számomra a magasfokú képzést és gyakorlatot. Így esett a választásom az Intenational Wellness Institute (IWI)-ra, ahol nyugati színvonalú és mindenre kiterjedő képzésben volt részem. A tanulást a mai napig nem hagytam abba, tudásomat folyamatosan bővítem, hiszen ahogy az orvostudomány, úgy a sport tudomány is napról napra fejlődik.

Smolkó Csaba

Végzettségeim:

 • fitness és testépítő oktató,
 • személyi edző EQF LEVEL 4,
 • funkcionális trainer

Személyi edzői pályafutásom már fiatal koromban elkezdődött tenisz oktatóként, amikor gyerekeket tanítottam. Nem csak a sport elsajátítására, hanem a mozgás szeretetére is megtanítottam őket. Több tenisz versenyről díjjal jöttek vissza, a díj mindig kalács és kakaó volt.

Sajnos a katonaság közbe szólt, így át kellet adjam kis tanítványaimat egy edzőnek, de figyelemmel kísértem fejlődésüket a katonaság alatt is. Vannak közülük sokan, akik a mai napig teniszeznek és a mai napig tartjuk a kapcsolatot egymással. A katonaság másfél éve alatt, a kiképzés pár hónapja szerencsére megtartotta edzettségemet, majd jött a 15 hónap semmit tevés. Fel kellett ismerjem, hogy a minden reggel elvégzendő reggeli torna nagyon kevés ahhoz, hogy a testem megkapja a megfelelő terhelést. Elkezdtem saját testsúlyos edzéseket írni magamnak, amit hétről hétre egyre több katonatársammal csináltunk végig. Biztos vagyok benne, hogy abban az időben a mi szakaszunk volt a leg edzettebb.

Katonaság után a Vizivárosi SE személyi edzője, Id. Szalai Péter segítségét kértem a további fejlődéshez, majd a Magyar testépítő bajnok Vajas István vett a szárnyai alá. Nagyon szerettem személyi edzővel edzeni.

Élettársam is személyi edző, sokáig együtt sportoltunk, majd sok évvel ezelőtt, egy nagyon ritka betegség az un. Reiter szindróma kapott el. Ez a betegség egy sok ízületi és ín gyulladás, melyet nálam egy gyomor baktérium okozott. Fél évig minden mozdulat fájt. Nem tudtam egyedül öltözni, tisztálkodni. A betegségből a gyógyulást elsősorban Kedvesem, Krisztina szakmai hozzáértése gyorsította. Gyógyulásom volt az a pont, amikor elhatároztam, hogy én is segítséget szeretnék nyújtani a sport által. Én így lettem személyi edző. A tanulást a mai napig nem hagytam abba, tudásomat folyamatosan bővítem.

Köszönjük, hogy időt szakítottatok történetünk elolvasására.

Személyi edzés privát edzőteremben. Csak Te és a személyi edződ! Budapest legfelszereltebb privát személyi edzőterme. Jelentkezz most!