Junior személyi edzés

Edzések / Kardió, Saját testsúlyos edzés, Stretching

Junior személyi edzés személyi edzővel

Gyermekeink egészségéért tett küzdelmünket és az egészséges életmódra nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. Felnőttkori szokásainkat otthonról hozzuk.

Most a Te feladatod ezt a szokást kialakítani és megtanítani gyermekednek az egészséges életmód alapjait, melyhez a testedzés szorosan kapcsolódik.

Én mint  személyi edző maximálisan támogatlak ebben.

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód elengedhetetlen része.

A fiatal korban elkezdett rendszeres sportolás csökkenti a diabétesz, a szív -és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát és pozitív hatással van a lelki egészségre.

A rendszeres sportolásba befektetett energia rövid- és hosszútávon is megtérül.

A sport javítja a kitartást, az állóképességet és erősíti az immunrendszert.

A rendszeres testedzés növeli az önbizalmat, valamint csökkenti az érzelmi problémák kialakulását és a kapcsolat teremtés nehézségét.

A fiatal és serdülő kori hanyagtartás korrigálható a személyi edzővel végzett rendszeres személyi edzéssel, a tartó izmok erősítésével. A személyi edző megtanítja gyermekednek a helyes testtartást, amellyel elkerülhető a felnőttkori ízületi mozgásbeszűkülés és az ebből adódó ízületi fájdalmak.

Tudjuk, hogy egyre több a túlsúlyos tini országunkban. Sok szülőnek a reakciója, a gyermeke túlsúlyára az, hogy most van serdülő korban, majd kinövi. Vagy nőni fog még és a túlsúly eloszlik rajta.

Te ne essél ebbe a hibába. Igenis, tenned kell érte. Te vagy az, aki biztatni tudja a személyi edzővel végzett rendszeres testmozgás megkezdésére. Add meg gyermekednek az egész életre szóló egészséget.
Te is személyi edzővel edzel, miért ne tehetné ugyanezt gyermeked is?!

A fiatalkori edzés hatása testünkre

 • javítja a kitartást,
 • növeli az állóképességet,
 • javítja a koncentrációs képességet,
 • kialakítja a testtudatot,
 • csökkenti az elhízás esélyét,
 • növeli az önbizalmat,
 • növeli a kapcsolatteremtő képességet,
 • kiegyensúlyozottá tesz.

Jelentkezz most a junior személyi edzésre

  Személyi edzés privát edzőteremben. Csak Te és a személyi edződ! Budapest legfelszereltebb privát személyi edzőterme. Jelentkezz most!

  Szólj hozzá Te is! Itt megteheted:

  Hozzászólás