+36/20 662 8442

Korrektív sport rehabilitációs tréning

Edzések

A korrektív, vagy más néven sportrehabilitációs tréning több, mint személyi edzés.

A személyi edzés során, a korrekciós tréninggel, azok a fájdalmat előidéző zavarok szüntethetők meg a testben, amelyek az évek során alakultak ki a helytelen testtartás, a folyamatos egyirányú vagy túlzott mozgás következtében. A korábbi sérülések után fent maradt fájdalom (sokszor nem a sérült testrészben) megszüntetése is a korrektív tréning feladatai közé tartozik, mint a sérülések megelőzése és a teljesítmény növelés.

Hátfájás, váll fájdalom, térdfájdalom, ízületi sérülések, állandó comb hajlító izom húzódás, fájdalom a csípőben, mozgásbeszűkülés.. Ismerősen hangzik?

Gyakran, a test egy régiójában bekövetkezett zavar, a test más részén okoz fájdalmat.

Testünket nem különálló izmok és ízületek alkotják. Nem meglepetés, az hogy testünk egy komplett rendszer, de azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy minden mindennel összefügg. A testünkben végig futó kinetikus lánc (izmok, kötőszövetek, ízületek, csontok, idegek) egy szegmensében, ha zavar áll be, az összes szegmens feladata megváltozik. (Kinetikus lánc)

Ne feledd! Olyan erős vagy amilyen erős a leggyengébb pontod!

A korrekciós tréning mozgásanyaga, személyre szabott programmal javítja ki ezeket a kompenzációkat, így vissza tudja állítani a megfelelő funkciót az izmokban és a mozgási tartományt az ízületekben.

Tudj meg többet a szolgáltatásról: http://korrektivtrening.hu/

Személyi edzés privát edzőteremben. Csak Te és a személyi edződ! Budapest legfelszereltebb privát személyi edzőterme. Jelentkezz most!

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted:

Hozzászólás