+36/20 662 8442

Edzéstervek // Kategóriában

Az alábbi cikkeket találod
https://privatszemelyiedzes.hu/wp-content/uploads/2020/01/sörhas-900x521.jpg
19 jan

Mitől alakult ki a sörhasad és hogyan tudod eltüntetni?

A sörhas, vagyis a centrális elhízás főként a férfiakra jellemző. Miért? A cikkből amellett, hogyan tudsz ellene küzdeni, ez is kiderül.

Hallottál már a centrális elhízásról? Igen, ez a sörhas, ami sajnos elég sok TOVÁBB....

03 okt

tudta

Minden, amit tudni szeretnél rólam

Szmetana Krisztina vagyok, személyi edző. A segítségemet szeretném felajánlani, mert tudom, hogy az életmódváltás óriási kihívás mindenki számára. Ezt a kihívást megkönnyítem a barátságosan kialakított privát edzőteremmel, ahol edzéseidet tartom és szakértelmemmel.

Személyi edzői és privát edzőtermi szolgáltatásaimat úgy próbáltam kialakítani, hogy ne csak a magas jövedelemmel rendelkezőknek legyen lehetőségük a személyi edzésre, személyi edző igénybevételére.
Ne legyen luxus személyi edzővel edzeni!
Szeretném, ha mindenkinek lehetősége lenne egy olyan edzés -és életmódprogramban részt venni, amelynek sikerét szakmai hozzáértésem és tapasztalatom biztosítja.

Személyi edzői honlapom kialakításával is próbálok a segítségetekre lenni. A “Tudástár” link alatt, (amelyet a felső menüsorban találsz meg), rengeteg táplálkozással, testedzéssel és egészséggel kapcsolatos információt olvashatsz, amely információk folyamatosan frissítve vannak/lesznek.

Az egészséges, sportos, szép test elérésének küzdelmes útját egy szakmailag felkészült, profi személyi edző segítségével kellemesebbé lehet tenni. Nem kell, hogy egyedül küzdjél meg a kihívásokkal, hisz lehetőséged van magad mellé venni egy olyan személyt, aki átsegít a nehézségeken, számíthatsz rá, céljaid sikeres eléréséhez minden lehetséges eszközt a kezedbe ad.

Te is a legjobbat érdemled! Ne érd be kevesebbel!

Keress meg bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ha célod: a testtömeged csökkentése, a testtömeged növelése, az állóképességed növelése, a teljes életmódváltás, mozgást vinni az életedbe, megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását, újra visszanyerni fittségedet.

Várlak sok szeretettel a Personal Gymben, ahol nem kell tartsál a fürkésző tekintetek kereszttüzétől, ahol biztosan a saját ütemedben és egyedül edzhetsz erőfejlesztő gépeken és eszközön a nap 24 órájában.
Személyi edző szolgáltatásaimat a Szolgáltatások menüpont alatt találod meg.

Magamról:

Kezdem azzal, hogy volt szerencsém a fitnessel együtt felnőni. Hogy ez mit is jelent? – a fitness úgy lett egyre népszerűbb Magyarországon, ahogy én cseperedtem. Az első torna videók, -dvd-k, az első fitnessel foglalkozó havi magazinok, mind-mind ott voltak fiatalkori szobám polcain.
Természetesen nemcsak a polcon sorakoztak, minden nap elő is vettem őket és együtt edzettem az amerikai sztáredzőkkel, majd később az itthoniakkal is. Imádtam ahogy változik a testem. Aztán eljött az a pont, amikor már nem volt kihívás, a változás pedig elmaradt. Ekkor elkezdtem képezni magam. Sporttudomány, anatómia, funkcionális anatómia…. Akkor még nem volt minden otthonban számítógép internet hozzáféréssel, így maradt a könyvtár és a könyvek. Ahogy egyre mélyebben ástam bele magam a sport és táplálkozástudomány rejtelmeibe, úgy került számomra új megvilágításba a mozgás és az étkezés. Számomra már a fitness nem “csak” testformálás volt, hanem az egészség megőrzésére irányuló tevékenység.
Megtanultam mennyi pozitív hatása van a mozgásnak, milyen rossz következményei lehetnek a mozgásszegény életmódnak és helytelen táplálkozásnak. Fiatalon, tudom kevesen foglalkoznak a középkorú énjükkel, pedig ez a legnagyobb hiba, amelyet elkövethetünk.
A mai edzésed és étkezési szokásaid, holnap hozzák meg eredményüket! Fiatalkori edzésed pozitív hatásait 40 éves korod felett fogod tudni igazán kamatoztatni. Persze soha nem késő elkezdeni.
Ahhoz, hogy erre a helyes szemléletre sokakat meg tudjak tanítani és segítségükre tudjak lenni az egészséges és fitt életmód kialakításában, egy olyan iskolát kerestem, amely biztosítja számomra a magasfokú képzést és gyakorlatot. Így esett a választásom az Intenational Wellness Institute (IWI)-ra, ahol nyugati színvonalú és mindenre kiterjedő képzésben volt részem. Ott segítettek kiteljesíteni tudásom és miattuk tudok most a segítségetekre lenni!

Köszönöm, hogy időt szakítottatok történetem elolvasására.
Végzettségeim: fitness és testépítő oktató, személyi edző, funkcionális trainer, power kardió trainer.

Miért engem válassz?

Ingyenes állapotfelmérés

Ingyenes állapotfelmérés az első edzésnapodon.

Privát személyi edzőterem használata

A személyi edzéseket a privát személyi edzőteremben tartom, ahol csak Te és én vagyok jelen.

Fehérje shake az edzéseid után

Minden edzés után a vendégem vagy egy adag fehérje shakre.

Térítésmentes tusfürdő, törölköző használat

Edzéseidhez és zuhanyzáshoz is biztosítom a törölközőt, tusfürdőt. Elég, ha a sportcipődet és edző ruhádat hozod magaddal.

Kiváló havi bérlet konstrukciók

Minél többet edzel, annál kevesebbet fizetsz.

Páros személyi edzés

Megspórolhatod kiadásaid felét, ha a Páros személyi edzés szolgáltatást választod. Élj a lehetőséggel!

TOVÁBB....

24 Júl

szmetana-edzo

Nem szokásom más tollával ékeskedni, most azonban úgy gondoltam, ezt a cikket meg kell osszam veletek. Az edzoterem.blog.hu oldalon találtam rá. Néhány helyen kissé nyers stílusú, amiért szeretném az elnézéseteket kérni.

Kellemes időtöltést kívánok!

"Ha megkeresnénk a világ azon dolgait, amire legkevésbé akarnak költeni az emberek annak arányában, hogy mennyi mindent akarnak benne elérni,  illetve milyen céljaik vannak, a testépítés biztosan a top 3-ban lenne.

Sokan ugyanis azt képzelik: a jó test ingyen van. Az jár.

Ez bizony nem így van. Van aki szerencsés, van aki kevésbé, de az, hogy százezres okostelefonra, bulizásra, luxusnak minősülő nyilvánvalóan túl drága autóra és egyéb sznob cuccokra nem sajnáljuk a pénzt, az életünket jelentő testünkre viszont igen, eléggé röhejes.

Persze nem minden esetben tudatos ez. A leggyakrabban úgy jön elő, hogy a szak tanácsadást, a tudás megszerzését, segítséget várunk ingyen. Sokan gondolják, hogy akár internetes fórumokon emberek valami titkos küldetéstudattól vezérelve napi több órában olyan hülyékre várnak, akik a legalapvetőbb információkat sem hajlandóak elolvasni, semminek nem akarnak utánanézni, de úgy gondolják, majd valaki megoldja helyettük, hogy ők jól nézzenek ki, megmondja, mit kell tenniük. Természetesen ingyen

Persze ha a válasz nem egyezik az elképzelésükkel (nevezetesen hogy szarni kell az egészbe, semmit nem kell tenni, nem kell jól táplálkozni), akkor nem fogadnak meg semmilyen tanácsot attól a lelkes, naív marhától, aki rájuk szánja az idejét.

Nem mindenkinek van affinitása a sporthoz. Ez is egy szakma, ehhez is érteni kell: egy hozzáértő hosszú évek tanulásával, évek tapasztalatával szerzi meg a tudását. Az autószereléshez sem ért mindenki, a főzéshez sem, építőiparhoz sem: nem is értem, miért gondolják sokan, hogy a testépítéshez vagy bármilyen szintű alakformáláshoz nem kell érteni, és elég a pletykaszintű marhaságokból álló tudásuk.

A másik véglet, hogy sokan nem mernek lemenni a terembe, mert nem tudják a gépeket használni, nem ismerik a gyakorlatokat. Ezzel semmi baj nincs, de ilyenkor nincs más út, mint felfogadni egy személyi edzőt.
Sokan felesleges pénzkidobásnak tartják ezt, pedig azon kellene elgondolkodni, mennyi pénzbe és időbe kerül az, ha valaki a legkisebb eredmény nélkül, szarul edz évekig.

Személyi edzővel nincs probléma a szakszerűséggel, nem kell edzésterveken gondolkodni, nem kell aggódni a rosszul végrehajtott gyakorlatok miatt, sőt, az sem baj, ha valaki képtelen megjegyezni a gyakorlatok helyes végrehajtását.

Nincs kétségünk ha edző irányít, tudjuk, hogy jó úton járunk és fejlődni fogunk. A kétség pedig a legnagyobb ellenség, ezért fog bele mindenki minden hülyeségbe, mert nem tudja, jó-e, amit csinál és túl hamar várja az eredményt.

Az edző ezért van: rengeteg időt spórolunk vele, hogy nem nekünk kell évek alatt rájönnünk bizonyos dolgokra, már ha egyáltalán van affinitásunk ahhoz, hogy tényleg rájöjjünk. Nem lényegtelen szempont ez, tekintve, hogy a termekbe járók 95%-nak fogalma sincs, mi történik a testével edzésen és miért végzi azokat az adott gyakorlatokat.

Az első ok, amiért érdemes személyi edzővel edzeni, a szakszerűség. Ő mondja meg, hogy mit csináljunk és hogyan.

A másik ok a motiváció: nagyon nehéz egyedül végigmenni az úton, kitartóan lejárni és valóban végigcsinálni az edzést. Pináskodni, beszélgetni, ez mindenkinek megy, de túlmenni a fájdalomhatáron, küzdeni, belenyomni még három ismétlést, amikor már azt hiszed, hogy nem megy, az csak edzővel sikerülhet. (Vagy egy nagyon jó edzőtárssal.) Az edző az, aki miatt kénytelen vagy lemenni, és aki végig fog hajtani az edzésen, de persze úgy, hogy pontosan tudja, milyen intenzitást bírsz és mire van szükséged..

Megfizethetetlen előnyök ezek ahhoz képest, mint amikor feleslegesen töltöd az idődet a teremben. Persze ehhez kell egy jó edző, mert ez a szakma is igen híg: akadnak bőven kóklerek, akiket soha nem érdekelt a testépítés, csak egy jól fizető szakmának gondolják.

A jó edzőt érdekli a kliense és számára nem a havi díj benyelése, hanem a látható változás a sikerélmény.
Ami természetesen nem abból lesz, hogy az edző másokkal beszélget, ücsörög és sms-ezik, miközben az ügyfele edz, hanem végig vele van, sőt, néha be is száll az edzésbe, hogy lendületet adjon.

Nem minden edző néz ki annyira jól, van aki már túl elfoglalt, vagy túl kiábrándult a testépítő szintű fizikumból ahhoz, hogy csúcsformában tartsa magát. A 40 kilós gyíkbélák azonban biztos, hogy rossz választást jelentenek, ők legalább annyira röhejesek, mint az elméletileg táplálkozási szakértő dietetikusok 90 százalékát kitevő kövér nők.

Az álmaidért meg kell dolgozni, és ez szó szerint értendő akkor, ha nem szánsz éveket a szaktudás elsajátítására. Nem ahhoz kell az ész, hogy lejárjunk  a terembe bohóckodni, hanem ahhoz, hogy megkeressük a megfelelő fizikumra fordítandó pénzt.

A személyi edző csak addig tűnik drága, úri huncutságnak, amíg nem értjük meg: az általa adott szakértelem megfizethetetlen: rengeteg időt és pénzt spórolunk meg vele."

Személyi edződként, nem csak privát edzőtermünkben látunk el hasznos tanácsokkal. Az edzéssel, sporttal, táplálkozással kapcsolatos cikkeink mindig napra készek, amiket a tudástár alatt találsz. Bármi kérdésen lenne a személyi edzéssel, privát edzőtermünkkel kapcsolatban, keresd személyi edződet elérhetőségeinken.