+36/20 662 8442

Tudta? Tudta? Tudta? Tudta?

tudta

Minden, amit tudni szeretnél rólam

Szmetana Krisztina vagyok, személyi edző. A segítségemet szeretném felajánlani, mert tudom, hogy az életmódváltás óriási kihívás mindenki számára. Ezt a kihívást megkönnyítem a barátságosan kialakított privát edzőteremmel, ahol edzéseidet tartom és szakértelmemmel.

Személyi edzői és privát edzőtermi szolgáltatásaimat úgy próbáltam kialakítani, hogy ne csak a magas jövedelemmel rendelkezőknek legyen lehetőségük a személyi edzésre, személyi edző igénybevételére.
Ne legyen luxus személyi edzővel edzeni!
Szeretném, ha mindenkinek lehetősége lenne egy olyan edzés -és életmódprogramban részt venni, amelynek sikerét szakmai hozzáértésem és tapasztalatom biztosítja.

Személyi edzői honlapom kialakításával is próbálok a segítségetekre lenni. A “Tudástár” link alatt, (amelyet a felső menüsorban találsz meg), rengeteg táplálkozással, testedzéssel és egészséggel kapcsolatos információt olvashatsz, amely információk folyamatosan frissítve vannak/lesznek.

Az egészséges, sportos, szép test elérésének küzdelmes útját egy szakmailag felkészült, profi személyi edző segítségével kellemesebbé lehet tenni. Nem kell, hogy egyedül küzdjél meg a kihívásokkal, hisz lehetőséged van magad mellé venni egy olyan személyt, aki átsegít a nehézségeken, számíthatsz rá, céljaid sikeres eléréséhez minden lehetséges eszközt a kezedbe ad.

Te is a legjobbat érdemled! Ne érd be kevesebbel!

Keress meg bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ha célod: a testtömeged csökkentése, a testtömeged növelése, az állóképességed növelése, a teljes életmódváltás, mozgást vinni az életedbe, megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását, újra visszanyerni fittségedet.

Várlak sok szeretettel a Personal Gymben, ahol nem kell tartsál a fürkésző tekintetek kereszttüzétől, ahol biztosan a saját ütemedben és egyedül edzhetsz erőfejlesztő gépeken és eszközön a nap 24 órájában.
Személyi edző szolgáltatásaimat a Szolgáltatások menüpont alatt találod meg.

Magamról:

Kezdem azzal, hogy volt szerencsém a fitnessel együtt felnőni. Hogy ez mit is jelent? – a fitness úgy lett egyre népszerűbb Magyarországon, ahogy én cseperedtem. Az első torna videók, -dvd-k, az első fitnessel foglalkozó havi magazinok, mind-mind ott voltak fiatalkori szobám polcain.
Természetesen nemcsak a polcon sorakoztak, minden nap elő is vettem őket és együtt edzettem az amerikai sztáredzőkkel, majd később az itthoniakkal is. Imádtam ahogy változik a testem. Aztán eljött az a pont, amikor már nem volt kihívás, a változás pedig elmaradt. Ekkor elkezdtem képezni magam. Sporttudomány, anatómia, funkcionális anatómia…. Akkor még nem volt minden otthonban számítógép internet hozzáféréssel, így maradt a könyvtár és a könyvek. Ahogy egyre mélyebben ástam bele magam a sport és táplálkozástudomány rejtelmeibe, úgy került számomra új megvilágításba a mozgás és az étkezés. Számomra már a fitness nem “csak” testformálás volt, hanem az egészség megőrzésére irányuló tevékenység.
Megtanultam mennyi pozitív hatása van a mozgásnak, milyen rossz következményei lehetnek a mozgásszegény életmódnak és helytelen táplálkozásnak. Fiatalon, tudom kevesen foglalkoznak a középkorú énjükkel, pedig ez a legnagyobb hiba, amelyet elkövethetünk.
A mai edzésed és étkezési szokásaid, holnap hozzák meg eredményüket! Fiatalkori edzésed pozitív hatásait 40 éves korod felett fogod tudni igazán kamatoztatni. Persze soha nem késő elkezdeni.
Ahhoz, hogy erre a helyes szemléletre sokakat meg tudjak tanítani és segítségükre tudjak lenni az egészséges és fitt életmód kialakításában, egy olyan iskolát kerestem, amely biztosítja számomra a magasfokú képzést és gyakorlatot. Így esett a választásom az Intenational Wellness Institute (IWI)-ra, ahol nyugati színvonalú és mindenre kiterjedő képzésben volt részem. Ott segítettek kiteljesíteni tudásom és miattuk tudok most a segítségetekre lenni!

Köszönöm, hogy időt szakítottatok történetem elolvasására.
Végzettségeim: fitness és testépítő oktató, személyi edző, funkcionális trainer, power kardió trainer.

Miért engem válassz?

Ingyenes állapotfelmérés

Ingyenes állapotfelmérés az első edzésnapodon.

Privát személyi edzőterem használata

A személyi edzéseket a privát személyi edzőteremben tartom, ahol csak Te és én vagyok jelen.

Fehérje shake az edzéseid után

Minden edzés után a vendégem vagy egy adag fehérje shakre.

Térítésmentes tusfürdő, törölköző használat

Edzéseidhez és zuhanyzáshoz is biztosítom a törölközőt, tusfürdőt. Elég, ha a sportcipődet és edző ruhádat hozod magaddal.

Kiváló havi bérlet konstrukciók

Minél többet edzel, annál kevesebbet fizetsz.

Páros személyi edzés

Megspórolhatod kiadásaid felét, ha a Páros személyi edzés szolgáltatást választod. Élj a lehetőséggel!

Széles választékú edzéseszközök

Lapsúlyos gépek, egy karos, két karos súlyzók, Smith keret, Bosu, Fitball és még sok minden más vár rád.

Polar kompatibilis kardió gépek

Kardió edzések alkalmával választhatsz a bicikli és a futópad között. Mindkettő kompatibilis a Polar pulzusmérő jeladóval.

Személyi edződként, nem csak privát edzőtermünkben látunk el hasznos tanácsokkal. Az edzéssel, sporttal, táplálkozással kapcsolatos cikkeink mindig napra készek, amiket a tudástár alatt találsz. Bármi kérdésen lenne a személyi edzéssel, privát edzőtermünkkel kapcsolatban, keresd személyi edződet elérhetőségeinken.

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted:

Hozzászólás